Legendarni odbojkaš Vladimir Grbić podelio je na društvenim mrežama potresnu priču nakon obeležavanja 30 godina mature. Najpre je objavio fotografiju uz komentar „Moj razred biologičara… nakon 30 godina i dva drugara manje… Život ne bira…“.

Sponsored links:

Ubrzo je objavio i priču u kojoj je objasnio šta mu se desilo na putu nakon večere i koga je povezao. „Nakon večere pune emocija sa mojim biolozima iz srednje škole, razredom od pre 30 godina, vratio sam se u Klek da kod mama Dane ostavim neke stvari. Na stanici u Kleku stajao je momak. Kad mogu uvek povezem nekog. Ajde rekoh, tražiš li molbu.

Mladić uđe i reče dobro veče. Kako se prezivaš? Petrović kaže. Ko ti je otac? „Meni je stric Drago“… U tom trenutku kao da me neko nozem ubo u srce. Čekaj ti si sin Stevice? Da reče… Stevice, mog preminulog druga iz osnovne škole, sa kojim sam razgovarao poslednji put dok mu je žena bila trudna sa ovom momčinom a on teško oboleo od raka.

Sponsored links:

Znaš li ko sam ja rekoh. Znam, reče momak. Sećaš li se oca? Pa ja sam čika Vanja imao godinu i po dana, i ne baš. E sine… tvoj tata i ja smo odrasli zajedno, rekoh, isli smo u isti razred. Jedva sam izgovorio…

Momak mi je video suze, koje nisam ni pokušao da zadržim… Život je neumoljiv, a Stevica, bio bi ponosan na sinčinu. Često se pitam o smislu života. I sve više shvatam koliko je važno pomoći onima posle nas da postanu vredni i dostojni svojih predaka“, stoji u potresnom statusu Vanje Grbića.

loading...

(Izvor: Bktvnews.com)

loading...