Društvene mreže je zapalio status Beograđanke koja je prvo htela da učini dobro delo, ali ju je gest vozača GSP-a preduhitrio i ostavio bez reči, kao i ostale putnike na liniji 52.

Sponsored links:

Na Zelenom vencu je u autobus ušla jedna baka koja veoma teško hoda, pa joj je bila potrebna pomoć kako bi ušla, ali kasnije i izašla napolje.

– Upravo se vozim autobusom 52 do mojih i jedna bakica je ušla na Zelenjaku koja jako teško hoda, pa su joj svi pomogli da uđe – piše J. B., pa dodaje:

– Kada je rešila da izađe kod Šumadije, devojka i ja nismo mogle da je ponesemo da lakše izađe, na šta je vozač izašao iz svoje kabine, došao do srednjih vrata, podigao je i izneo je napolje.

Sponsored links:

Međutim, priči ovde nije kraj. Pri izlasku, vozač je upitao bakicu da li je sigurna da silazi na pravoj stanici, jer se dan ranije vozila jednu duže, na šta mu je ona rekla da treba da siđe kod Pančića.

Vozač je shvatio da je baka pogrešila stanicu pa ju je ponovo podigao i vratio u autobus, a devojku koja je na društvenim mrežama ispisala svoj doživljaj, zamolio da je pridrži do sledećeg stajališta.

loading...

– Na sledećoj stanici je opet uredno izašao iz kabine i izneo bakicu i pitao je da li može sama – napisala je ova Beograđanka.

Iako je starija žena rekla da može, devojka koja se zadesila na stanici ponudila se da joj pomogne, te je bakicu odvela na mesto na koje se uputila.

– Tako malo je potrebno za humanost – zaključila je J. B.

Sponsored links:
loading...