Ceo patent su napravili Rusi, a radi se o prodaji berlinskih „Wurst“ kobasica uz pomoć roštilj-aparata koji se nosi oko struka i tako ne zauzima nikavu javnu površinu.

Sponsored links:

Jedna od najbolje stojećih grana poslovanja u svetu svakako je ugostiteljstvo. Godinama je potražnja za hranom sve veća, naročito sada u modernom svetu kada se mnogo radi a sve je manje vremena za spremanje hrane.

Zato je ljudima veoma važno da hrana bude uvek na dohvat ruke i zdrava.

Svakako, jedna od firmi koja skreće pažnju svojom uslugom brze hrane u Srbiji, ali i na prostoru Evropske unije jeste “Kaisers-Wurst”.

Sponsored links:

Ceo patent su napravili Rusi, a radi se o prodaji berlinskih “Wurst” kobasica uz pomoć roštilj-aparata koji se nosi oko struka i tako ne zauzima nikavu javnu površinu.

Ceo sistem je brend, licenciran i patentiran, kako kobasica koja se proizvodi po nemačkom receptu samo za naše potrebe u mesnoj industriji “Carnex” i “Neopalanta”, tako i sam način prodaje i roštilj.

– On obuhvata rešetku sa prednje strane, gde se peku kobasice kojima je potrebna jednominutna obrada na adekvatnoj temperaturi, i plinska boca težine dva kilograma, a svaki naš radnik prošao je obuku za bezbedan i zdrav rad odnosno obučen je za posao prodavca koji obavlja. Ceo roštilj je napravljen od najkvalitenijeg materijala i tako napravljen da se nosi oko pojasa da ne opterećuje leđa, jer se niveliše, i tako ne opterećuje kičmu radnika – kaže Aleksandar Kalezić, direktor kompanije “Kaisers-Wurst” za Beograd.

loading...

Ceo sistem je maksimalno osiguran, tako da, ako se u nekom trenutku desi da se radnik sagne pod uglom većim od 45 stepeni ili da možda padne, sigurnosni ventil na boci se automatski aktivira i zatvara dotok.

– Naprava takođe ima i centralno dugme za hitne situacije čijim pritiskom se zaustavlja dotok gasa u opasnoj situaciji – dodaje Kalezić.

Do sada se od kako postoji kompanija “Kaisers-Wurst” ni jednom nije dogodila ni jedna nezgoda, a kobasica koje oni prodaju je u svetu poznat brend i ispunjava sve zdravstvene uslove i njena prodaja odobrena je u svim zemljama Evropske unije i šire.

Sponsored links:

Da napomenemo da se ovaj roštilj proizvodi u Nemačkoj i nije nimalo jeftin, tako da bi mogli slobodno da ga uporedimo sa jednim dobrim polovnim autom starosti do tri godine ako ne i novim.

Aleksandar Kalezić kaže da se kobasice pripremaju na najkvalitetniji način i da je ceo sistem bezbedan.

– Kobasice se pripremaju na najkvalitetniji mogući način, sama kobasica je proizvedena od 80% mesa prve kategorije i svih prirodnih začina koji se isto uvoze za naše potrebe, a u fabrici termički odrađena na 78 stepeni i repasterizovana, sto je poznavaocima mesa i proizvodnje jasno da je kobasica posle te obrade 100% bezbedna, i takvoj joj je potrebna jednominutna obrada na roštilju da bi bila spremna za upotrebu.

Sponsored links:

– Kako se svi trudimo da pomognemo i donesemo neku novinu u Srbiju , tako smo i mi uz pomoć naših saradnika i firme “Stage Pro”, doveli i ovaj svetski brend, od koga će svakako imati koristi i država Srbija, što zapošljavanjem radnika i smanjenju nezaposlenosti, što ubiranjem poreza, jer su naši planovi da u narednom periodu zaposlimo još 50 do 100 radnika – kaže Kalezić.

loading...