Glavna svrha ovog broda je da otkrije i uništi neprijateljske podmornice, što znači da je njegova sadašnja uloga u sirijskom raspoređivanju viša od sporedne.

Sponsored links:

Ruska mornarica je omogućila novinarima obilazak razarača klase “Udaloj” za borbu protiv podmornica, koji je raspoređen u sirijskoj luci Latakiji da pomogne drugim ruskim ratnim brodovima na njihovoj mediteranskoj misiji.

“Viceadmiral Kulakov“ je jedna od osam fregata te klase, koja je trenutno u službi u Ruskoj mornarici, preneo je Sputnjik.

Njena glavna svrha je da otkrije i uništi neprijateljske podmornice, što znači da je njena sadašnja uloga u sirijskom raspoređivanju više od sporedne.

Sponsored links:

Dok čuva rusku flotilu Latakije, brod otkriva i prati nekoliko stranih podmornica na izviđačkim misijama van sirijske obale, ali nije bio angažovan u borbenim misijama.

Helikopter za traganje i spasavanje “Kamov” Ka-27PS “Viceadmirala Kulakova” spreman je da odgovori na vanredne situacije na morima.

Ranije je medijima bilo dozvoljeno da posete vazduhoplovnu bazu Hmejmim južno od Latakje, sa koje lete ruski avioni, i razarač raketa “Moskva”.

loading...

POGLEDAJTE VIDEO:

loading...