Beograđanka Ana Filipović (20) nasela je na prevaru i ostala „kratka“ za 18.000 dinara. Ana je preko jednog sajta poručila mobilni telefon iphone 5s i sutradan dostavom dobila točkić od fotelje!

Sponsored links:

– Želim svima da skrenem pažnju! Naručila sam telefon preko sajta lalafo, dala sam pare i kada sam otvorila imala sam šta da vidim. Umesto telefona od 18.000 dinara, dobila sam točkić od fotelje. Mislila sam da je sajt zaštićen kao i drugi preko kojih možete da kupujete i prodajete uz neku malu članarinu. Odmah po prijemu paketa uputila sam se u stanicu policije. Nažalost, nisam sigurno ni prva, ni poslednja koja je prevarena, zato želim da svima skrenem pažnju – priča za „Telegraf“ uznemirena Ana.

Ana je, kako kaže, zamolila poštara da sačeka da otvori paket, ali joj je on rekao da nema vremena i da mora da razvozi dalje.

– U pošti su mi rekli da oni pakete ne smeju da proveravaju i otvaraju. Kada sam pozvala broj, preko kog sam naručila, niko se nije javio, a na poruke koje sam slala, stigli su mi samo „Ok“ odgovori i poruka: „I meni je stigla uplata“ – otkriva Ana.

Sponsored links:

Pozvali smo broj pošiljaoca sa uplatnice, čije ime je poznato redakciji, ali je na pomen redakcije „Telegrafa“ prekinuo vezu i ubrzo potom poslao SMS u kome kaže da je u pitanju greška.

– Neću odustati dok se ne kazni NN osoba – poručuje Ana.

(Izvor: Telegraf.rs)

loading...
loading...