Video snimak Nijema Hadsona iz Nju Džerzija postao je pravi hit na internetu zahvaljujući inspirišućoj poruci desetogodišnjaka

Sponsored links:

Nijem se igrao u praku kada je jedan dečak počeo da ga zeza zbog patika. Mudri desetogodišnjak nije dopustio da ga to uznemiri već je dečaku očitao lekciju, a zatim sve opisao u video koji je za nekoliko dana postao hit.

– Ja nisam materijalista. Nosim svoje patike jer mi se sviđa njihova boja i mislim da su kul. Možda nisu ono što je trenutno popularno, ali to ono što se meni sviđa. Rekao sam dečaku da nije važno ono što imam na nogama već ono što imam u glavi – ispričao je Nijem u videu.

– Patike koje sada nosite vam neće odgovarati za 20 godine. Zato je bitno ono što imati u glavi. Vaša mudrost. Vaše znanje. Moć da inspirišete druge. Roditelji, molim vas, da ne odgajate decu kao materijaliste jer će se onda osećati nevažno ako nemaju kul patike ili odeću. Kao da im treba zlato ili druge kul stvari da bi bili bitni – završio je desetogodišnjak i izazvao lavinu pohvalnih komentara i podrške.

Sponsored links:

loading...